Fiets-en wandelroutes

Op de fiets!

Onze camping ligt aan knooppunt 2 en 37 van het fietsroutenetwerk Land van Cuijk. Er liggen nieuwe magazines van de regio voor u klaar met routes over de nette fietspaden die u door natuurgebieden, bossen en langs de Maas brengen.

U kunt ook een van vele gratis fietsrouteboekjes meenemen. Hierin vindt u prachtige fietsroutes, het aantal kilometers en ziet u direct waar u kunt afstappen voor een bakkie koffie of een terrasje.

Wilt u een fietsroute met mooie vergezichten, met ideale picknickplekjes, met monumenten van neergestorte vliegtuigen tijdens de Peter Edward Raw fietsroute of fietsen via de Via Valentiniana, de Romeinse weg tussen Cuijk en Boxmeer? Of wat dacht u van de ‘ leuke plekskesroute?’

Claudia licht deze graag toe!

Wandelschoenen aan!

Vanaf het campingveld zijn verschillende wandelingen te maken, met wandelknooppunten.

Naast de mooie uitwatering van de Maas en kronkelende beekjes kunt u vogels spotten in een uitkijkplaats. Gaat u vroeg op pad dan kan het zijn dat u een ijsvogeltje ziet zitten! En een kwartiertje wandelen brengt u bij het Schraalzand, een bos waar u zomaar oog in oog kunt staan met een ree. Of wat dacht u van het uitbuikrondje! Bij terugkomst kunt u lekker nagenieten met een wijntje of bakkie thee!

Andere wandelroutes zijn de Maaspadroute,  de Graancirkelroute, het rondje van Boxmeer of een gedeelte van het Pieterpad!

Wilt u zelf een wandelroute samenstellen, kijk dan eens op www.wandelnet.nl

Heeft u een specifieke vraag, of wenst u een stukje enthousiaste persoonlijke toelichting dan kunt u het ons altijd vragen.

Klik het filmpje op de homepage eens aan voor een sneakpreview en misschien wordt u ook wel op slag verliefd op dit bijzonder mooi gebied!!

20180509_161550
attach

Route.nl App downloaden?

6gUd7sHK
uleKYpzb
20180507_081527
Minicamping 't Brenneke Noord-Brabant