Minicamping ’t Brenneke beoordelingen

beoordeling

★★★★★
β€œ Op Minicamping 't Brenneke hebben wij mede door de gastvrije ontvangst, de ideale locatie t.o.v. fietsroutes , en de schone staat van de was/douche gelegenheid een heerlijke tijd gehad.”
- Fam Welboren

Fam.

★★★★☆
β€œ Mooie en goedverzorgde camping. Claudia is gastvrij en zorgt goed voor haar gasten. Ligging in een prachtige omgeving voor mooie fiets- of wandeltochten.”
- Samel

Pracht camping

★★★★★
β€œ Pracht camping, ruime plaatsen, keurige grasmat ,mooi sanitair dit alles wordt door een enthousiaste Claudia tot een plezierige vakantie gemaakt”
- H en G Klinge

Mevr.

★★★★★
β€œ Het verblijf in de pipowagen was, naast de gastvrijheid van iedereen om ons heen, één groot feest. Een heerlijke plek om tot rust te komen. De wagen ziet er prachtig uit en is helemaal af. Wij hebben het helemaal naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug!”
- Marianne Blokzijl

Prima camping

★★★★☆
β€œ 2e helft van juli 10 dagen met de caravan op 't Brenneke doorgebracht. De eigenaren Claudia en Marcel zijn hartelijke zeer betrokken mensen. De sanitaire voorzieningen zijn meer dan uitstekend. Wij waren er precies in de periode dat in Nederland hitterecords werden gebroken. Wat meer beschutting tegen de zon zou dan wel fijn zijn geweest. In de omgeving kunnen prachtige fietstochten worden gemaakt (heel bijzonder zijn de Maasheggen). Voor de boodschappen kan je goed terecht in het op ca 15 fietsminuten gelegen gezellige Boxmeer. Wij denken met plezier terug aan ons verblijf op 't Brenneke.”
- Ted van Rijswijk

zorgzaam en welkom

★★★★★
β€œ Wat en mooie, liefdevolle plek. Wij als fietstrekkers, ervaren het verschil tussen de ene of de andere camping. Veel aandacht voor detail, zorgzaam & welkom! Succes verder, jan en anna”
- jan en anna

beslist zien we elkaar terug

★★★★★
β€œ Hoi Claudia, Marcel, Niek en Meike, Wat hebben wij genoten van jullie gastvrijheid, zorg enz. Eigenlijk is het niet op te noemen hoe lief jullie allemaal zijn.Meike die zo oppast op Chico, erg fijn dat je daar dan gebruik van mag maken. Beslist zien we elkaar weer terug, poot van Chico Gijs en Mieke”
- gijs en mieke

zalige 4 daagse

★★★★★
β€œ Claudia &fam je doet (jullie) doen het hier fantastisch, lieve warme mensen met het hart op de juiste plaats. Alige 4 daagse! tot weerziens , Jominick en Chirine (Belgie)”
- Chirine

thuisgevoel

★★★★★
β€œ Als fietskampeerder heb ik me erg thuisgevoeld op jullie fraaie schone goed onderhouden camping. Het fijnste vond ik nog de hartelijke ontvangst. Tijd voor een praatje. Jullie geven de kampeerder een echt thuisgevoel door jullie betrokkenheid. De mooiste camping tot nog toe!! Bednakt en zo doorgaan. Hans Menniga”
- hans menninga

genieten in eigen land

★★★★★
β€œ Claudia, Marcel, Niek en Meike, Door de Corona moesten we dit jaar in eigen land kamperen, dus op zoek gegaan naar een minicmaping. Zodioende kwamen we bij jullie. We hebben erg genoten. De mooie plaatsendie zeer ruim zijn opgezet, schoon, alles keurig in orde. Jullie mogen trots zijn op wat jullie hebben opgezet. We hopen dan ook zeker nog een keer terug te komen. Heel veel succes met alles, groetjes Herman en Wiesje uit Julianadorp.”
- herman en wiesje
Minicamping 't Brenneke Noord-Brabant